Onze diensten

Vraag aan D.Services, gevestigd in brussel, een bestek voor alle werken in gebouwen: elektriciteit, videofonie, alarmsystemen, verwarming en loodgieterij, schrijnwerkerij, gevelreiniging, binnen- en buitenbetegeling, afbraak en wegruiming van afval, dakbedekkingen en -structuren,  afdichtingen, eenmalig of regelmatig tuinierwerk.

Doe een beroep op D.Services voor decoratie en renovaties, zowel voor behangen, schilderen binnen of buiten, vloer- en muurbekledingen, de plaatsing van gipskartonnen wanden (gyproc) voor geluidsisolatie, valse plafonds en parket (plaatsen, schuren, boenen met was, verglazing en valse vloeren).

Een snelle depannage nodig in een van deze domeinen? D.Services doet het nodige en staat ook op verzoek in voor het regelen van andere diensten, zoals slotenmakerij. doe ook een beroep op ons voor allerlei schoonmaaktaken: wassen van vensters en ramen, tapijtreiniging met shampoo, vloeren behandelen, hoge drukreiniging, wegvoeren van afval en archieven…

Hulp nodig voor vervoer? D.Services zorgt voor de interne verhuizing van kantoormeubelen, computers en allerlei meubelen. Doe ook een beroep op ons voor de montage van alle soorten meubelen!

Aarzel niet ons op 02/567.20.98 te contacteren voor alle bijkomende inlichtingen of voor een aanvraag! 

Top